پنهان شدن وضعیت فعالیت در اینستاگرام یکی از مهم ترین کارها برای کاربرهاست. شاید زمانی باشد که نخواهید کسی بفهمد شما چه زمانی در اینستاگرام فعال بوده اید و چه کارهایی کرده اید؟ در این زمان ها می توانید با استفاده از قابلیت زیر این کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. اینستاگرام قسمتی با عنوان activity status در بخش تنظیمات خود قرار داده است. با فعال کردن این قسمت هیچ اعلانی مبنی بر آنلاین بودن شما به دیگران نمایش داده نخواهد شد. برای فعال کردن این ویژگی مراحل زیر را انجام دهید.

چگونه فعالیت خود را در اینستاگرام مخفی کنیم؟

وارد اکانت خود از طریق برنامه اینستاگرام شوید. به صفحه پروفایل اکانت خودتان بروید.

سپس آیکون سه خط در گوشه بالای صفحه را لمس کنید.

و بعد از باز شدن یک نیم صفحه آیکون چرخ دنده با نوشته setting در پایین صفحه را انتخاب کنید تا وارد قسمت تنظیمات اینستاگرام شوید.

پنهان شدن وضعیت فعالیت در اینستاگرام (settings)

در صفحه تنظیمات اینستاگرام بخش privacy را انتخاب کنید.

پنهان شدن وضعیت فعالیت در اینستاگرام (privacy)

گزینه activity status را انتخاب کنید.

پنهان شدن وضعیت فعالیت در اینستاگرام (activity status)

سپس در صفحه باز شده کلید show activity status را خاموش کنید. با این کار دیگران از زمان فعال بودن شما در اینستاگرام با خبر نمی‌شوند.

پنهان شدن وضعیت فعالیت در اینستاگرام (show activity status)

تا این مرحله شما به خوبی توانسته اید که حالت حضور خود را در اینستاگرام از دید دیگران مخفی کنید.

با فعال بودن این گزینه، کاربرانی که فالو کرده اید و یا با آن ها پیام رد و بدل می‌کردید می‌توانند آخرین تاریخ آنلاین بودن شما را ببینند. با خاموش کردن این مورد، کسی نمی‌تواند از وضعیت آنلاین بودن شما مطلع شود. البته شما هم دیگر وضعیت آنلاین بودن کسی را نمی‌بینید.

چگونه فعالیت خود را در اینستاگرام به صورت موقت متوقف کنیم؟

هر کاربری می تواند علاوه بر مخفی کردن، فعالیت خود را نیز برای مدتی طولانی یا کوتاه متوقف نماید. اینستاگرام این قابلیت را دارد و آن را دی اکتیو نامگذاری کرده است. اگر مایل بودید که چند روزی با اینستاگرام خداحافظی کنید و دیگران نیز از وجود شما بی خبر باشند، بهتر است که حساب خود را دی اکتیو کنید. برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

زمانی که حسابی را دی اکتیو می کنید، هیچ اطلاعاتی از حساب شما حذف نمی شود. بلکه تنها این اطلاعات به صورت ارشیوی در همان حساب باقی می مانند. زمانی که دوباره وارد حساب خود می شوید، اکانتتان بدون هیچ تغییری به شما نمایش داده خواهد شد. فقط دقت داشته باشید زمانی که حسابتان را فعال می کنید، یک پیغام برگشت برای فالوورهایتان ارسال می شود. این پیام به صورت یک اعلان معمولی خواهد بود. دقیقا مثل زمانی که کاربری برای اولین بار وارد اینستاگرام می‌شود.

جمع بندی

همه ما نیاز به حریم شخصی داریم. گاهی داشتن حریم شخصی به معنای پنهان کردن وضعیت فعالیت است. در این مقاله تلاش کردیم تا شما را برای انجام این کار راهنمایی کنیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

3.5/5 - (2 امتیاز)